Οι ψείρες της κεφαλής > Συμβουλές

Αν  εντοπισθούν ψείρες στο σχολείο του παιδιού σας, μην ανησυχείτε- είναι κάτι ενοχλητικό, αλλά αν ακολουθήσετε τις απλές αυτές  συμβουλές , θα τεθούν σύντομα υπό έλεγχο. 

 Έλεγχος - Ελέγχετε τακτικά τα μαλλιά του παιδιού σας (τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα) για ψείρες της κεφαλής και κόνιδες
 Θεραπεία – αν το παιδί σας ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας έχει ψείρες της κεφαλής, εφαρμόστε αμέσως μια θεραπεία με κάποιο αποτελεσματικό προϊόν – ζητήστε το Licatack από το φαρμακοποιό σας.
 Ενημέρωση - εάν το παιδί σας κολλήσει ψείρες της κεφαλής, ενημερώστε το σχολείο και τους στενό φιλικό σας περιβάλλον, για να  σας βοηθήσουν να εμποδίσετε την εξάπλωση των ψειρών της κεφαλής. Είναι κάτι που ο καθένας έχει να αντιμετωπίσει γιαυτό δεν χρειάζεται να αισθάνεστε αμηχανία.
 Προστασία – για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από το να κολλήσουν ψείρες, πρέπει να τα πείσετε να μην μοιράζονται τα προσωπικά τους αντικείμενα με άλλους όπως κοκαλάκια για τα μαλλιά, καπέλα και βούρτσες, και πιάστε τα μακριά μαλλιά  ώστε να είναι πιο δύσκολο να εξαπλωθούν οι ψείρες της κεφαλής.
 Επανέλεγχος – μην παραλείπετε  να ελέγχετε τα μαλλιά των μελών της  οικογενείας σας για ψείρες κεφαλής και κόνιδες, ιδιαίτερα αν το παιδί σας έχει κολλήσει  –δε κολλούν μόνο τα παιδιά ψείρες. Επίσης, να ελέγχετε τα μαλλιά των παιδιών σας για νέα προσβολή από ψείρες μετά από κάθε επιτυχημένη θεραπεία.

Δοκιμασμένο και ελεγμένο

Το Licatack® είναι επιστημονικά ελεγμένο και έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό!

Περισσότερα


10 λεπτά διασκέδασης

Ψυχαγωγήστε τα παιδιά  με τις διασκεδαστικές δραστηριότητες ενώ τα προϊόντα ενεργούν στις ψείρες της κεφαλής.

Ξεκινήστε!

You are now leaving the Licatack website

You have selected a link that will take you away from the Licatack website. Click cancel to return to Licatack website Or continue to proceed