Οι Ψείρες της Κεφαλής>Μύθοι

Οι βρώμικοι  άνθρωποι κολλούν  ψείρες της κεφαλής

Αυτή είναι μία από τις πιο κοινές παρανοήσεις και  απλά δεν είναι αλήθεια. Οι ψείρες κεφαλής  δεν ασχολούνται με την  υγιεινή. Τους αρέσουν τα καθαρά μαλλιά εξ ίσου με τα   βρόμικα και έτσι δεν υπάρχει λόγος για τον κοινωνικό στιγματισμό και την αμηχανία που οι ψείρες κεφαλής προξενούν.

Οι ψείρες πηδούν

Οι ψείρες δεν έχουν αρκετά δυνατά πίσω πόδια για να πηδούν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ούτε έχουν φτερά, αλλά μπορούν να έρπουν μέχρι 30 εκατοστά μόλις σε ένα λεπτό! Χρειάζεται απευθείας επαφή κεφάλι με κεφάλι για να μεταδοθούν οι ψείρες της κεφαλής Για το λόγο αυτό τα παιδιά κολλούν γρήγορα ψείρες της κεφαλής από την άμεση επαφή που έχουν στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κολλάμε ψείρες από τα ζώα

Οι ψείρες της κεφαλής δεν ζουν στο τρίχωμα των ζώων, επομένως αν κάνετε θεραπεία στα κατοικίδια  σας και αν καθαρίσετε το σπίτι  σας δεν θα εμποδίσει τις ψείρες. Δεν είναι το ίδιο με τους ψύλλους

Το ξύρισμα της κεφαλής και η επάλειψη με βαζελίνη διώχνουν τις ψείρες

Α υτό δεν είναι αλήθεια καθώς μια κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τις ψείρες Το χτένισμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά είναι αποτελεσματικό αλλά χρειάζονται πολλές επώδυνες επαναλήψεις-ως εκ τούτου πολύς χρόνος και κόπος. 

Δοκιμασμένο και ελεγμένο

Το Licatack® είναι επιστημονικά ελεγμένο και έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό!

Περισσότερα


10 λεπτά διασκέδασης

Ψυχαγωγήστε τα παιδιά  με τις διασκεδαστικές δραστηριότητες ενώ τα προϊόντα ενεργούν στις ψείρες της κεφαλής.

Ξεκινήστε!

You are now leaving the Licatack website

You have selected a link that will take you away from the Licatack website. Click cancel to return to Licatack website Or continue to proceed